В Україні з'явиться реєстр батьків, які не платять аліменти

1
-3
В Україні з'явиться реєстр батьків, які не платять аліменти
Міністрество юстиції запустять реєстр людей, які ухиляються від сплати аліментів.

Про це у п'ятницю розповів на засіданні Верховної Ради голова Мін'юсту Павло Петренко, - пише Українська Правда.

"Ще одна новація, яку робить Міністерство юстиції, - це публічний реєстр злісних неплатників аліментів на сайті Мін'юсту, щоб усі знали, хто заощаджує на своїй дитині", - заявив він.

При цьому Петренко нагадав, що зараз в органах юстиції понад 600 виконавчих проваджень проти осіб, здебільшого чоловіків, що ухиляються від сплати аліментів.

Як повідомлялося, Міністерство юстиції розробило проекту закону "Щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості із сплати аліментів".

В ньому, зокрема, пропонується забороняти особам, що не платять аліменти, їздити за кордон, керувати автомобілем, користуватися зброєю та полювати, також їх будуть направляти на суспільно-корисні роботи.

На початку червня президент Петро Порошенко підписав закон, що передбачає збільшення мінімального розміру аліментів на одну дитину з 30% до 50% прожиткового мінімуму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,а коли з’явиться перелік бізнесменів які тримають "офшори",чиновників хабарників,продажних суддів..щоб народ знав ще й таких "героіів?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні