На Волині призначили винагороду за повідомлення про крадіжки газу

7
-5
На Волині призначили винагороду за повідомлення про крадіжки газу
ПАТ "Волиньгаз" призначило винагороду за достовірні повідомлення про крадіжки газу - 2000 гривень.

Пильні споживачі можуть анонімно повідомити про втручання до газових мереж і отримати винагороду, - повідомляє прес-служба ПАТ "Волиньгаз".

Із початком опалювального сезону газовики ПАТ "Волиньгаз" посилили роботу щодо виявлення фактів крадіжок блакитного палива. Цього року на Волині зафіксовано 150 випадків крадіжок блакитного палива. Це в два рази більше, ніж минулого року. Матеріальна шкода завдана ПАТ "Волиньгаз" становить близько 2 мільйонів гривень.

"ПАТ "Волиньгаз" запровадило грошове заохочення за достовірні повідомлення про несанкціоноване використання природного газу. Сума матеріальної винагороди 2000 грн." - повідомляє комерційний директор ПАТ "Волиньгаз" Андрій Карпомиз.

Кожен волинянин може конфіденційно поінформувати працівників газорозподільної компанії про відомі йому випадки незаконного використання газу за телефоном (0332) 77-69-30.

Якщо факт підтвердиться, то людину, яка повідомить про крадіжку та залишить свої контакти, очікує винагорода. Адже споживачі, які крадуть газ, створюють небезпечні ситуації для оточуючих, ставлять під загрозу здоров’я та життя людей.

У більшості випадків після виявлення газовиками незаконних втручань у мережі порушник визнає свою вину та відшкодовує самовільний відбір блакитного палива.

Коли людина не визнає своєї вини в скоєному та відмовляється компенсувати заподіяні збитки, то питання вирішується в судовому порядку. Після рішення феміди споживач-порушник має сплатити на користь газорозподільного підприємства судові витрати.
Теги: газ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що "стукати" на сусідів,щуром бути..попахує тридцятими роками..Цікаво ,це законно що скажуть юристи...?!
Відповісти
У них свої закони
Відповісти
А якби таке запровадили відносно субсидій , ото би шорох почався
Відповісти
Якщо крадуть, то самі в себе, хай Боратин перевірять!!!
Відповісти
І не тільки Боратин. Перевірте керівників- газовиків, які живуть у своїх будиночках. Ці не звикли платити, якщо можна вкрасти.
Відповісти
Блін, а хто ж перевіряти буде ? Самі ж себе не будуть. От і повісять втрати на бідних людей і скажуть, що лізли в лічильник.
Відповісти
За 2 тисячі нажити в сусідові ворога-дуже дешево оцінили газовики нашу українську натуру! Ось якби за донос отримати сусідську машину чи хату!! Ото тема хороша!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні