--> Стали відомі найпопулярніші сексуальні фантазії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стали відомі найпопулярніші сексуальні фантазії

2
-1
Стали відомі найпопулярніші сексуальні фантазії
За допомогою опитування в мобільному додатку Doppler вдалося встановити найпопулярніші еротичні фантазії людей. Виявилося, що найбільш бажаними є секс з декількома людьми або знаменитостями, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на Refinery 29.

Повідомляється, що в анкетуванні взяли участь 241 жінка і 159 чоловіків. В результаті з'ясувалося, що переваги різні у кожного зі статей.

Так, 17,6 відсотка зазначили, що хотіли б зайнятися груповим сексом. І 16,5 відсотків фантазують про статевий акт зі знаменитістю.

При цьому 38 відсотків опитаних серед чоловіків хотіли б спробувати груповий секс, і тільки 8 відсотків жінок бажали б подібного експерименту.

Водночас зі знаменитістю хочуть близькості, в середньому, однакова кількість чоловіків і жінок - 12 і 14 відсотків відповідно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Груповий секс це вищий клас! Особливо десь на природі або у сауні... Саме у форматі М+Ж+М. При цьому є обовязковим секс між М+М Це просто СУПЕР!!!
Відповісти
Підняли надзвичайно важливу проблему сьогодення. Думаю, що після цього допису економіка країни різко зросте, а моральні цінності піднімуться на одну сходинку вверх.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні