--> Німці хочуть відкрити на Волині новий завод | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Німці хочуть відкрити на Волині новий завод

5
-4
Німці хочуть відкрити на Волині новий завод
Німецька компанія, що займається виробництвом пасків безпеки для автомобілів, може перенести виробництво з Польщі в Україну, відкривши підприємство на Волині.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 9 листопада, – пишуть Волинські новини.

Компанія має понад шість виробництв у Польщі і є тенденція до їхнього перенесення на територію України. Так, йдеться про відкриття нового підприємства з нуля та 20-30 мільйонів євро перших інвестицій.

Як визнав заступник начальника управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Андрій Ткачук, цього року в області не відкрили жодного значного нового підприємства, на одного жителя області наразі припадає 230 доларів прямих інвестицій – ситуація фактично не змінилася на краще протягом року.

Основними факторами, що перешкоджають надходженню інвестицій – війна на сході країни, втрата ринків, де були менш жорсткі умови експортування товарів. До прикладу, складно експортувати продукцію в ЄС через існуючу низку тарифних та нетарифних обмежень, обов’язкову сертифікацію тощо.

Для того, щоб покращити цю статистику, роблять певні напрацювання: цьогоріч відбулася продуктивна зустріч з представниками делегації німецької компанії “ZFFriefrichshafenAG” на чолі з віце-президентом виробничої лінії пасків безпеки Азізом Канатаром.

Обговорювали пріоритетні сфери інвестиційної діяльності та перспективні напрямки співпраці між Волинню та цією компанією, у тому числі про потенціал області для відкриття в її межах філіалу з виробництва пасків безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкриють і до нас на заробітки поїдуть поляки)))))
Відповісти
Не мають спокою, так і бажають "припахати" волелюбну українську націю. Ми створені , щоб красти, горілку пити. Ганьба, геть заводи та фабрики з України!!
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
"Основними факторами, що перешкоджають надходженню інвестицій – війна на сході країни, втрата ринків" БРЕХНЯ !!!!! основні перешкоди для інвестицій - високі податки, часті зміни законодавства, КОРУПЦІЯ, несправедливе судочинство.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні