«Ліга сміху» збирає плоди КВНу», - луцький організатор

0
-3
«Ліга сміху» збирає плоди КВНу», - луцький організатор
Луцький організатор концертів і фестивалів Валерій Пельц вважає, що телевізійний гумористичний проект «Ліга сміху» виїжджає на старих напрацюваннях КВНу.

Про це він розповів в інтерв’ю виданню «VIP».

«Сьогодні цей проект на відсотків 70% використовує ресурс КВН. Більшість команд, автори, сценарії, регіональні ліги – усе це раніше працювало в структурі КВН. «Отдихаєм вмєстє», «ВІП Тернопіль», «Вінницькі», «Любимый город» та решта зірок «Ліги сміху» - це команди, які сформувалися далеко до появи цього проекту. Наразі хіба що «Прозрачний гонщик» - єдиний оригінальний продукт «Ліги» - зауважив активіст.

«З того, що створив КВН в Україні, зараз збирає плоди «Ліга сміху». Чи закладуть вони свій фундамент? Чи стануть поштовхом до появи нового покоління команд, які «обкатаються» і «вистрілять» років через п’ять? Чи будуть доїти цю корову, поки вона не помре? Це ще питання», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні