Волинянин, який засіяв узбіччя чорнобривцями, просить у влади грошової компенсації

39
1
Волинянин, який засіяв узбіччя чорнобривцями, просить у влади грошової компенсації
Василь Рижук хоче, аби йому компенсували витрати на квіти.

З таким проханням чоловік, який з власної ініціативи висіває чорнобривці та соняшники на узбіччі доріг на Горохівщині, звернувся до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика під час прийому громадян.

Про це пише «Ківерцівський районний інформаційний портал».

Василь Рижук зазначив, що уже 19 років робить таку добру справу на власному ентузіазмі, не отримуючи за це жодної фінансової компенсації. Тож, дякуючи керівнику виконавчої гілки влади за якісну дорогу Луцьк-Львів, звернувся до Володимира Гунчика з проханням виділити кошти на висадку, обкошування та прибирання квітів на узбіччі доріг.

Володимир Гунчик відповів, що не зможе компенсувати витрати, бо ці кошти не передбачені у бюджеті. Голова облдержадміністрації запропонував Василеві Рижуку внести свої пропозиції щодо благоустрою дороги Луцьк-Володимир-Волинський, роботи над якою тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може народ скинеться?
Відповісти
Що тебе жаба велика давить за Василя відчувається,і те,що ти гамнюк,також смердить...
Відповісти
А хіба добра справа потребує грошової компенсації?
Відповісти
давай тебе на органи продамо і компенсуємо
Відповісти
А хіба, Василь Рижук просив грошову компенсацію за виконані роботи за період 19 років під час прийому громадян у голови облдержадміністрації?????? ЦЕ -ВЗАГАЛІ БРЕХННЯ!!!!! Хтось захотів сіяти бур'яни,а не квіти.л
Відповісти
Людина своїм трудом піднімає імідж України ,надає естетичний вигляд узбіччям доріг і комплекс робіт проводить за свої кошти, і ви допоможіть йому хто чим може,щоб зробити Україну квітучою.Він уквітчив майже 500 км узбіч ,а ви бочку на нього котите. Схаменіться......
Відповісти
Цього потрібно було чекати. Піар скінчився, давайте гроші ! Що за людина ? То якийсь пройдисвіт ! Їхали нещодавно трасою Луцьк- Львів, це жах ! Хто це буде прибирати ? Стоять соняшники,якими так вихвалявся Рижук, чорні , сухі драпаки, нічого естетичного.Цікаво скільки ж він просить за те насіння ? Вистачить коштів в бюджеті ? Напевне більше, ніж вартість дорожних робіт? Бо це ж митець !!!!!!ЗАКЛЮЧЕННЯ ХУДОЖНЬОЇ РАДИ Є ? В нього все починається з благодійства, а завершується обдиралівкою. Скінчились пам"ятники то візьметься за дороги. Ой Вася , Вася ......
Відповісти
Анонімщиці ,,волинянці" хочу сказати; 100 % -відчувається ,що ти біла леді ,але з темним ДУРОМ !!!
Відповісти
Василь садить квіти,а у вашій голові шановна анонімщиця ,буяють бур'яни з назвою дурман,свинюха.......
Відповісти
ВАСИЛЬ ЗРОБИВ ТРУДОВИЙ ПОДВИГ.!!!!! А що ви зробили для ньго ???
Відповісти
на анонім під назваю "волинянка" Васю ми знаємо з позитивної сторони,але ти дійсно якийсь пройдисвіт на Волині.Краще візьми сапку і посади хоч одну квітку, то буде якась користь,а то язиком своїм як свиня з дуру риєш.!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ахахаххаах) оце ж тіп,завтра піду посажу соняшника під облрадою і піду просити гроші за це)))))))) якщо ж він це робив з доброю метою то про які гроші може йти мова чи може це новий вид заробітку)))))))))
Відповісти
Ми знаємо ,ЩО ЗРОБИВ ВАСИЛЬ. А ТИ СКАЖИ:ЧИМ ВИ Василю допомогли і?????? Скільки коштів виділили йому???????
Відповісти
Він подарував квіти,а вони його брудом обливають........
Відповісти
Так не дивуйтесь, він хворий на голову, причому на всю!
Відповісти
Діагноз сам собі поставив хівря...............
Відповісти
Хочу запитати у анонвмщика ,,Хівря"" ти коли з дурдому повернувся ?????
Відповісти
Василь чудова людина! Особисто мені дуже приємно їхати до Львова через таку красу! Людина лише попросила грошей а роздули з цього не знати що! Тим паче спочатку посадив, а потім попросив. А у нас лише виділяють гроші на те, чого не роблять.
Відповісти
Ви б краще хоть щось самі зробили для держави чи Волині, а бо хоча б для Луцька, бо чиїсь воші за горою видно, а свої й не чутно що кусають. Перше хоч якусь лепту внесіть на розвиток хоча б культурних понять, а тоді розказуйте які ви умільці. Людина старається щоб дороги були естетично багаті, а ви візьміть і приберіть хоча б.
Відповісти
Цей Рижук судився і за пам"ятники.Нічого не може зробити без скандалу\В Ківерцях нічого не зробив,а відсудив у міськради 12 тисяч.А що було у Горохові?Недоумок.
Відповісти
Всі суди виграв Рижук .Доказав свою правоту і законність. ь так ,що зробіть висновок ,хто ви є . ???????????
Відповісти
ЧОРНОБРИВЕЦЬ - Настоящий Мужик!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ти себе недоумком із ківерців назвав .Воно тобі личить і видно по тобі,хто ти є...............молодець!!!
Відповісти
Правильно зробив...
Відповісти
Василь ти - цвіт нації ,а вони трутні нації!
Відповісти
А ви виконуйте договір,який ви заключили з ним вчасно і тоді Рижук не буде судитися.
Відповісти
хай на лобі в себе посадить ті чорнобривці. зустрічної смуги не видно.гнати в шию таких з дороги!
Відповісти
Василь садить на узбіччі доріг квіти ,де росли бур'яни,а ти,/ якщо хочеш посади собі на своєму лобі так ,щоб шию свою з дороги бачив і зміг подякувати людині за її труд.......
Відповісти
Фу, які гидкі коментарі. Обісрали чужу працю і раденькі. Якщо щось не подобається ( стирчать соняхи, чи чорнобривці заважають) підіть і приберіть! Або на етапі садіння зробіть зауваження чи пропозицію.
Відповісти
Вони йому окрім срання більше нічого не дають.
Відповісти
Блін... ну хто так пише... Яка "компенсація"?. Чувак зробив діло безкоштовно. Потім каже - хочете шоб і дальше було так тіпа красіво - дайте грошей. А Гунчик "каже" - "ми думали шо ти будеш на халяву і далі квіти садити.., і взагалі нам пофіг". А компенсація це якби він казав - я тут потратив кучу бабла на те і се, і час свій - давайте-но мені мульйон! Компенсуйте, тіпа.
Відповісти
якщо це добровільна справа - то які гроші, хочеш - роби, не хочеш не роби. А взагалі то має бути дозвіл якоїсь служби, бо дійсно, як пишуть в коментарях: видимість погана, і хто все прибирати має восени і т. д. А то щось дуже схоже на вихваляння.
Відповісти
Хіба може одна людина за один день прибрати 45 км дороги? ...Соняхів на узбіччі дороги з Луцька до Угринова немає,вони прибрані.І взагалі вони розміщенні були на відстані 3 м від краю проїзжої частини ,а місцями 18 метрів від осьової лінії, а тому на видимість не впливають.
Відповісти
Знаєте ми хочемо все мати і нічого не робити! Дуже дякуємо Рижуку за хоч якийсь вклад, а ви що зробили для міста коментатори?
Кожен з вас хоч 2 рази в рік двір будинку прибирає? Ми можемо судити усіх не бачачи себе!
І тут вказано що уже 19 років висіває, а зараз знаєте які ціни? Щоб насіння закупити? Зате біля облради знаєте скільки грн спишуть на квіти ? Або у парк 900річчя біля нових доріжок чорнобривці в щебінь посадили, а гроші списують.
Відповісти
А скільки вартують евіти,що біля облдержадміністрації????
Відповісти
Хай піде до Палиці, то його навіть не вислухають. А Гунчик хоч прийняв
Відповісти
Шановний Василь Рижук!!!!! Те ,ЩО ВИ РОБИТЕ ДЛЯ БАТЬКІВЩИНИ Є БЕЗЦІННИМ ПРОЯВОМ ПАТРІОТИЗМУ,ВЕЛИКОЇ ЛЮБОВІ ТА ПРИКЛАДОМ ДЛЯ НАСЛІДУВАННЯ.. ДЯКУЄМО ЗА ТРУД !!!!НИЗЬКИЙ ВАМ УКЛІН !!! Продовжуєте цю справу.Ми вас будемо підтримувати і допомагати.РАЗОМ МИ - СИЛА.
Відповісти
Василя потрібно нагородити найвищою державною призиденською відзнакою за трудовий подвиг !!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні