На автоматі, з якого стріляли в Окуєву, не знайшли ДНК

2
-2
На автоматі, з якого стріляли в Окуєву, не знайшли ДНК
На автоматі, який знайшли на місці вбивства Аміни Окуєвої, не знайшли ані решток ДНК, ані відбитків.

Про це речник поліції Київської області Микола Жукович Жукович повідомив у коментарі агентству УНІАН.

«Зараз в (Київській, - Ред.) області тривають оперативно-профілактичні відпрацювання щодо зменшення кількості кримінальних правопорушень. Ми відпрацьовуємо всю територію області, і щодня у нас є певна кількість зброї, яку ми вилучаємо», - констатував він.

За словами Жуковича, автомат, який було знайдено неподалік місця вбивства Окуєвої, не є виключенням з цього правила.

«Просто слідчі в цьому випадку вважають, що він може бути причетний до розстрілу автомобіля, тому до нього така прискіплива увага... Він був знайдений на відкритій місцевості, тобто не в приміщенні та не в будинку», - додав речник поліції Київщини.

«Це автомат під калібр 5,45 мм. Він зараз направлений на проведення балістичної експертизи, і поки що результатів цієї експертизи у нас немає. Ми не можемо чітко сказати, що саме цей автомат був задіяний в розстрілі. Нічого більше на ньому не знайдено – ні відбитків, ні решток ДНК», - повідомив Жукович.

Нагадаємо, що 30 жовтня невідомі розстріляли автомобіль, у якому знаходилися Аміна Окуєва та Адам Осмаєв. Окуєва загинула на місці.

7 листопада позаштатний радник голови МВС, народний депутат Антон Геращенко заявив, що слідчі в рамках розслідування вбивства Окуєвої знайшли автомат, з якого розстріляли автомобіль, в якому перебувало подружжя, та нібито на ньому були сліди ДНК тієї людини, яка ним користувалася.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки ще можна слухати-читати того ляпотуна-брех...а Геращенка???
Відповісти
Знайшли ДНК не знайшли ДНК,то й автомат,не той автомат...там слідчі чи баба базарні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні