Знайшли автомат, з якого вбили Аміну Окуєву

2
-4
Знайшли автомат, з якого вбили Аміну Окуєву
Слідчі знайшли автомат з ДНК вбивці, з якого розстріляли автомобіль з чеченськими добровольцями Аміною Окуєвою та Адамом Осмаєвим. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі «Прямого»,- пише Захід.НЕТ.

За його словами, на виявленому автоматі знайдені сліди ДНК людини, яка з нього стріляла.

«У справі про вбивство Окуєвої минулого тижня у полі було знайдено автомат, з якого розстріляли автомобіль. На ньому були сліди ДНК тієї людини, яка ним користувалася, – вбивці. Ці сліди ДНК зараз віддали експертам-криміналістам, поліції. Вони ідентифікують ДНК і тоді, коли у нас буде підозрюваний, ми зможемо порівняти їх і бути точно впевненими, що ця людина – вбивця або не вбивця Окуєвої», – розповів Геращенко.

Нагадаємо, 30 жовтня біля селища Глеваха Київської області невідомі відкрили вогонь по автівці чеченських добровольців Аміни Окуєвої та Адама Осмаєва. Окуєва загинула, Осмаєва поранено. Попередній замах на них стався 1 червня на Подолі у Києві. Тоді Окуєва зуміла нейтралізувати й поранити нападника.

Топ-фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме цікаве, що скрізь вєщає радник! :) Хто він такий? Чому ніякої офіційної інформації немає від офіційних осіб поліції, СБУ?! Так мабуть простіше, щоб у разі чого сказати, що то не наша інформація, то все радник :)))
Відповісти
Ну і скільки ще цей "діяч" буде язиком плескати???
"В полиции отрицают слова Геращенко по делу об убийстве Окуевой.
Найденный автомат, из которого расстреляли ветерана антитеррористической операции и гражданского деятеля Амину Окуеву, не содержал следов ДНК, как об этом заявлял советник главы МВД Антон Геращенко. Об этом заявил спикер Нацполиции в Киевской области Николай Жукович.
"Следов ДНК на автомате, который был найден в Васильковском районе в полутора километрах от места расстрела, нет", - сказал Жукович.
Он уточнил, что пока нельзя однозначно сказать, было ли совершено убийство именно из этого оружия калибра 5,45 мм, поскольку баллистическая экспертиза продолжается."
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні