У Трускавці активісти ламали турнікети до бювету - вимагали безплатну мінералку

4
-1
У Трускавці активісти ламали турнікети до бювету - вимагали безплатну мінералку
Хуліганський протест у Трускавці. Місцеві активісти прийшли до центрального бювету з мінеральною водою і понищили турнікети.

Їх встановили тут раніше, оскільки з 1 грудня вхід у бювет має бути платним, - пише Захід.НЕТ.

Протестувальники ж своїми діями вимагали цієї плати не запроваджувати.

Мовляв, через це поменшає людей у санаторіях і зникатимуть робочі місця. А крім того і місцеві мешканці платитимуть за воду, яку видобувають у їхньому місті.

Проте адміністрація «Трускавецькурорту» запевняє: мешканці і далі питимуть воду безкоштовно. Достатньо буде лише показати паспорт. Натомість санаторії купуватимуть для своїх клієнтів абонементи. Через це вартість путівки може зрости на декілька сотень гривень.

Проте протестувальники цих пояснень слухати не схотіли. Тож поки що турнікети, які мали запрацювати 1 грудня, пошкоджені. Правоохоронців на місце події не викликали.

Як повідомляв раніше ZAXID.NET, з 1 грудня у Трускавці мали запровадити оплату за вхід до центрального міського бювету. Одноразове відвідування бювету мало коштувати гостям міста 3,5 грн.

Також сьогодні мешканці курортного містечка заблокували дорогу між Трускавцем і Дрогобичем, аби таким чином привернути увагу влади до ризику провалу дороги і навколишніх будинків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А має щось бути доступне те, що створено природою? А то пляжі огороджені, озера арендовані, доступи до річок закриті, ліси поділені. Ще лишилося кисень ппрекрити.
Відповісти
Надра, в тому числі вода, належать народу чи бикам що її продають??? Те ж саме і з газом - в Туркменії 1000 куб газу для населення вартує 7 ( сім ) доларів США!! Тому що там теж - надра належать народу..
Відповісти
При всіх за і проти але з часом, якщо ще не зараз, словосполучення "активіст" буде дорівнювати бандит, ОПГ, злочинець... Дуже багато різних х... ходить зараз під тою маркою. Вирішення любих питань можливо діалогом, розмовою..., а ці "активісти" вже дуже багато собі дозволяють!
Відповісти
Багато дозволяють різномасті бариги які зарвалися,а активісти відстоюють права на те що належить народу, в тому числі і тобі...і чого ти висловлюєшся за всю громаду,ти проводив опитування?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні