Захисник ФК «Волинь» потрапив до символічної збірної 18 туру

0
2
Захисник ФК «Волинь» потрапив до символічної збірної 18 туру
Руслан Марушка увійшов на одинадцятки найкращих гравців туру за версією видання Sport Arena.

Про це пише Sport Arena.

19-річний футболіст в цьому сезоні екстерном проходить «курс молодого бійця» – були у нього і не зовсім вдалі матчі (як в Щасливому або Харкові), однак прогрес захисника – очевидний.

У матчі з “Авангардом” в експериментальному варіанті оборони Марушка потужно діяв в своїй зоні відповідальності, виграв багато єдиноборств. Забив в кінцівці зустрічі дуже важливий другий м’яч, який став переможним.

Також до символічної збірної туру увійшли: воротар Олександр Ілющенков ("Рух"), центральні захисники Андрій Семенко ("Колос"), Дмитро Саратіні ("Оболонь-Бровар"), півзахисники Євген Запорожець ("Інгулець"), Юрій Бушман (ПФК "Суми"), Микола Буй ("Рух"), Євген Трояновський (ФК "Полтава"), нападники Артем Козлов ("Геліос"), Артем Корольчук (МФК "Миколаїв"), Ігор Сікорський ("Оболонь-Бровар").
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні