Водій Volkswagen виїхав на заборонений сигнал світлофора, - нові подробиці харківської аварії

12
-1
Водій Volkswagen виїхав на заборонений сигнал світлофора, - нові подробиці харківської аварії
В ГУНП у Харківській області заявили, що Геннадій Дронов, який керував Volkswagen Touareg, виїхав на заборонений сигнал світлофора.

Начальник ГУНП України в Харківській області Олег Бех заявив, що Дронов «обґрунтовано має статус підозрюваного», - пише УНІАН.

«Він виїхав на заборонний сигнал світлофору, не переконався в безпеці. На цій підставі підозра була оголошена», - сказав він.

Бех зазначив, що обирати міру запобіжного заходу буде Київський райсуд Харкова, медики встановлять стан Дронова, якщо він не зможе бути присутнім у суді, засідання буде проведене в режимі відеоконференції.

Бех не виключив, що засідання суду з обрання міри запобіжного заходу Дронову може бути призначене на сьогодні, 7 листопада. Він зазначив, що у справі були допитані всі свідки, яких встановили, - більше 30 людей.

Начальник поліції області наголосив, що пасажирка «Фольксвагена» відмовляється від надання свідчень, вона, незважаючи на запрошення, не з'явилася на слідчий експеримент.

Начальник відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Олександр Умніков також додав, що Дронов почав рух на заборонний сигнал світлофора.

«Чітко встановлено, що почав рух автомобіль «Фольксваген» на заборонний, «жовтий» сигнал світлофора, що знаходиться у причинному зв’язку з настанням таких наслідків», - сказав він, зазначивши, що висновок був зроблений на підставі відеозапису події.

Нагадаємо, що 18 жовтня у Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, що рухався на червоне світло світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов.

Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар та збив 11 пішоходів. На місці загинули п’ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні. 20 жовтня суд взяв на два місяці під варту Зайцеву. 6 листопада підозру у скоєнні ДТП оголосили Дронову.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цілком передбачуваний перебіг подій, в кого більше "баблаі звязків" той невинен...
Відповісти
Я так і знала! Дурня знайдуть по - любе ! А ангела на лексусі ще й жертвою зроблять! І компенсацію ще будуть платити за зламаний нігтик!!!
Відповісти
З такими "успіхами" вони ще й пішоходів зроблять винними...мовляв стояли близько до дороги...
Відповісти
Блін трохі не так думав! Я думав з неіі дурну зроблять
Відповісти
Але дурних вирішили зробити інших ...
Відповісти
Ясне діло , що її відмажуть.Але якби фольцвагена там не було , то вона б не вилетіла на тротуар.
Відповісти
А я і не сумнівався, що ту гадину поступово оправдають, а невинного чоловіка, який їхав помалу і постраждав, ще й винним зроблять, який цинізм, Бога не бояться.
Відповісти
Всі розумни але якби туарег починав рух на світлофорі 2 - м то в тоді можливо йому не потрібно знати правил дорожнього руху но так як правила я думаю що кожен водій повинен знати і водій був першим він був зобов'язаний перед виїздом оглянути на дві сторони а Потом тількі починати рух і думаю що хороший водій з 0.5км побачив що неможна починати рух бо ще з іншої сторони не закінчений маневр
Відповісти
Просто наш народ жополизи
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/proizvoditeli/luchshie-autlety-polshi-dlya-pokupok-po-vygodnym-cenam.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-ribaka-na-2019-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-velikogo-postu-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/cini-na-produkti-xarchuvannya-v-polshhi.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-lyutomu-2018-roku.html
Відповісти
Занимаюсь лечением уже более 10 лет.
И вот недавно прочитал информацию что пчелопродукты очень нужны и отлично повышают иммунитет.
Перечитав большое количество информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел множество народных рецептов на основе пчелопродуктов.
Вот кстати несколько полезных статей: http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/708-lechenie-nevralgii-trojnichnogo-nerva-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/pchelinyi-podmor/1351-effektivnoe-lechenie-serdechno-sosudistyh-zabolevaniy-pchelinym-podmorom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/716-lechenie-furunkul-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/393-lechenie-propolisom-pri-ponose.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/160-pri-golovnoj-boli.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні