В Україні вдвічі подорожчали м'ясо, молокопродукти та яйця

0
4
В Україні вдвічі подорожчали м'ясо, молокопродукти та яйця
В Україні вдвічі піднялись ціни на м'ясо, молочні продукти та яйця. Перед Новим роком очікують ще більше підняття цін.

До нового року українцям доведеться добряче затягнути паски, адже цінники неприємно здивують перед святами, - пише Кордон з посиланням на Сегодня.

Якщо розглянути окремо продукти, то підвищення цін торкнулось переважно м’яса, молочних продуктів та яєць, які підскочили в ціні вдвічі.

А от ціни на деякі види круп та цукор навпаки “схудли”. Крім того приємно здивувала вартість “борщового набору”, він став дешевшим майже вдвічі через падіння цін на сезонні овочі

За словами експертів, надалі відбуватиметься хоч і не значне, проте здорожчання продуктів. Це викликано сезонними факторами, коли, наприклад зменшуються надої молока, а м’ясна продукція дорожчає через здорожчання кормів для тварин.
Теги: їжа, ціни
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні