Асфальт на трасі «Володимир-Луцьк» зірвали через дорожників

2
1
Асфальт на трасі «Володимир-Луцьк» зірвали через дорожників
Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк заявив, що вчорашній порив на дорозі "Володимир-Луцьк" виник з вини дорожників.

Про це він сказав на черговій оперативній нараді керівників управлінь міськвиконкому Володимира-Волинського, у вівторок 7-го листопада, - пише Буг.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському комунальники через прорив водопровідної мережі зняли частину асфальту, який був покладений 5 та 6 листопада цього року.

“Роботи тривають зранку і до ночі. Коли дорожники ввечері привезли асфальт, а везуть із Сокаля, то він вже захолонув і тому для укладання використали віброкаток. Вони його увімкнули на повну потужність і, хоча й система водонакалу старенька, труби не витримали…. Тому і стався порив і довелося знімати новий асфальт. Хоча ми перед цим проводили випробування системи”, – зазначив Петро Саганюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба побільше таких відрокатків щоб їздили перед укладанням асвальту, тоді всі болячки підземних мереж повилазять і міста знайдуть врешті натхнення і глузд, аби класти нові дороги лише по нових водогонах.
Відповісти
Як би я укатував асфальт з відбратором , як це написано у статті.
То у найближчому кафе повилітали б вікна і труба по всій ділянці тріснула!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні