У Жидичинському монастирі молилися за нотаріусів

3
0
У Жидичинському монастирі молилися за нотаріусів
В стінах древнього Свято-Миколаївського Жидичинського монастиря відбулася молитва за нотаріусів та освячення ікон їх покровителів.

У вівторок, 7 листопада, православна церква вшановує пам’ять св.мч. Мартирія та Мартіяна, які і покровителями усіх нотаріусів.Відтак було освячено образи цих святих, які надалі будуть знаходитись у монастирському храмі, - пишут на сторінці "Громада Жидичин" у Фейсбуці.

На молитву в обитель завітали голова відділення Нотаріальної палати України у Волинській області Наталія Курта, начальник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Валентин Кухарик, його заступник Сергій Філюк та багато професійних нотаріусів.

"Відтепер ви всі будете мати можливість, у складні моменти свого життя, заховатися в куточку храму та принести молитву перед цими святими образами. І дивлячись на життя цих мучеників, будете завжди на стороні правди, чого й усім нам бажаю" - зазначив отець Константин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще, блядь, за суддів помоліться. Наші суди "найгуманніші" в світі.
Відповісти
Вже монахи не знають як гроші з людей вибити придумали праздник але ж не для бідного населення не моляться ж вони за безхатченків наприклад ні стида ні совісті.
Відповісти
Раз за разом читаєш, як нотаріуси допомагають аферистам , як з їхньою допомогою роблять з людей безхатченків і ще їм покровителя, святого? Це плем`я цього не варте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні