Samsung потролила iPhone

0
4
Samsung потролила iPhone
Компанія Samsung висміяла свого конкурента Apple в новому відеоролику. Відео, опубліковане на YouTube-каналі Samsung Mobile USA, з'явилося в розпал ажіотажу навколо виходу флагманського смартфона виробника - iPhone X, - пише Кореспондент.НЕТ.

Відео за добу зібрало понад 500 тисяч переглядів на відеохостингу.

Ролик розповідає історію хлопця, який з 2007 року користувався виключно смартфонами Apple, але в підсумку проміняв iPhone на гаджет від Samsung. Приводом для цього стало безліч складнощів, з якими йому довелося зіштовхнутися в iPhone: починаючи від відсутності вологозахисту, і закінчуючи браком пам'яті.

При цьому подруга молодого чоловіка використовує смартфони Samsung, які за сюжетом перевершують iPhone і функціонально, і в плані дизайну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні