У Луцьку покарали 17 «геніїв паркування»

0
0
У Луцьку покарали 17 «геніїв паркування»
У Луцьку 17 водіїв притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування на місцях, призначених для осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луцька.

Луцькі патрульні виявили і притягнули до відповідальності вже 17 водіїв за порушення норм закону.

Таким чином, якщо водії сплатять вчасно всі штрафи, бюджет поповниться на понад 17 тисяч гривень.

Згідно з Законом, стаття 122 КУпАП доповнена 5 частиною такого змісту:

«Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю (крім випадків вимушеної зупинки), а так само створення перешкод водіям з інвалідністю або водіям, які перевозять осіб з інвалідністю, у зупинці чи стоянці керованих ними транспортних засобів, неправомірне використання на транспортному засобі розпізнавального знака "Водій з інваліднстю" - тягнуть за собою накладення штрафу від шістдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян» (від 1 020 грн).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні