На Волині листоноша крала пенсії та субсидії

0
0
На Волині листоноша крала пенсії та субсидії
Жителька села Борщівка Ковельського району листоноша Неоніла Власюк привласнила майже 40 тисяч гривень коштів своїх односельчан та земляків.

Про це пише Район.Ковель.

У листопаді-грудні 2016 року та у березні 2017 року 51-річна жінка не виплачувала пенсії та грошові допомоги 25-ти жителям сіл Свидники, Борщівка, Великий Порськ та Малий Порськ. Листоноша підробляла підписи у відомостях та подавала сфальсифіковані документи до відділення поштового зв’язку. Загалом, вона умисно привласнила майже 40 тисяч гривень коштів своїх односельчан та земляків.

Листоношею жінка працювала з березня 2009 року у відділенні поштового зв’язку Свидники ЦПЗ № 4 Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта».

24 квітня цього року до Ковельського відділу поліції надійшов лист від керівництва «Укрпошти», у якому повідомлялося про привласнення нею коштів поштового відділення, що призначалися на виплату пенсій, соціальних субсидій та допомог.

Поліцією було відкрито кримінальне провадження.

Суд врахував те, що обвинувачена вперше притягується до кримінальної відповідальності, виключно позитивно характеризується за місцем проживання, має неповнолітню дитину, без зволікання зробила все, щоб загладити вину перед потерпілими, відшкодувала їм збитки.

Неонілу Власюк засуджено до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на один рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні