У Чернівцях п'яний водій на «бляхах» збив на смерть студентку з Волині

0
5
У Чернівцях п'яний водій на «бляхах» збив на смерть студентку з Волині
У трагічній аварії у Чернівцях загинула 19-річна волинянка, котра переходила дорогу по пішохідному переході.

Аварія сталася у суботу, 4 листопада о 19.40 на Проспекті Незалежності, - пише Вісник.

Керуючи автомобілем «Мерседес-Бенц Віто» на іноземній реєстрації, водій проігнорував червоний сигнал світлофора і наїхав на 19-річну дівчину, котра переходила дорогу по пішохідному переході.

Від сильного удару потерпілу відкинуло на кількадесят метрів від переходу. Внаслідок отриманих травм дівчина загинула на місці пригоди. Дівчина родом з Волині. Навчалася у місцевому медінституті.

Насмерть збивши пішохода, водій мікроавтобуса утік з місця події, і покинув авто на польській реєстрації на сусідній вулиці. Зі слів очевидців дорожньо-транспортної пригоди, у водія були помітні ознаки сп’яніння.

Працівники поліції встановили, що до смертельної аварії може бути причетний 39-річний житель Чернівецької області Геннадій Австрієвський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні