Випустили ще новіший iPhone X

0
5
Випустили ще новіший iPhone X
Випустили iPhone X Tesla з сонячною батареєю на задній панелі.

Про це повідомляє Газета.УА із посиланням на Itc.ua.

Як стверджує компанія Caviar, що займається випуском ексклюзивних золотих версій смартфонів iPhone, на створення даної моделі, надихнули "три великі людини - Нікола Тесла, Стів Джобс та Ілон Маск".

"Сонячна батарея дозволить заповнити заряд акумулятора смартфона - досить просто повернути його задньою панеллю до сонця. Ніяких подробиць щодо того, наскільки і за скільки можна зарядити iPhone X за допомогою вбудованої сонячної батареї, виробник не приводить. Сама ж панель є захищеною від ударів", - йдеться у повідомленні.

Смартфон iPhone X Tesla вийде обмеженим тиражем, причому всі моделі будуть пронумеровані. Версія з 64 ГБ флеш-пам'яті оцінена в 4445 доларів, а за модель з 256 ГБ флеш-пам'яті доведеться викласти 4700 доларів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні