--> На Рівненщині перевернулась машина - загинули мати і дитина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині перевернулась машина - загинули мати і дитина

0
-2
На Рівненщині перевернулась машина - загинули мати і дитина
На автодорозі сполученням «Березне—Балашівка» автомобіль «Mercedes-Benz E210» злетів у кювет.

Слідчі на місці пригоди встановили, що 30-річний мешканець Березнівського району, водій автомобіля «Mercedes-Benz E210» на іноземній реєстрації не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та з’їхав у кювет, - повідомляє відділ комунікації
поліції Рівненської області
.

Унаслідок ДТП 29-річна дружина водія загинула від отриманих травм на місці. Їхній 4-річний син помер у реанімаційному відділенні райлікарні.

В автомобілі перебували ще двоє дітей подружжя: 5-річного та півторарічного хлопчиків з тяжкими травмами голови госпіталізували у реанімацію. 19-річна сестра померлої госпіталізована в хірургічне відділення Березнівської центральної районної лікарні з переломом грудного відділу хребта та численними травмами.

Водій автомобіля отримав незначні тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовився. За попередньою інформацією він був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні