Волинські містечка - серед найкрасивіших в Україні

3
27
Волинські містечка - серед найкрасивіших в Україні
Волинські містечка Устилуг та Берестечко опинилися серед найкрасивіших маленьких міст України.

Видання UKRAINE is опублікувало добірку маленьких міст в Україні, де можна не лише недорого відпочити, а й надихнутися затишком, насолодитися можливість побути наодинці.

Так, в місті Берестечко є що подивитися. Тут розташована церква Георгія Побідоносця, де всі деталі облицювання і оформлення зливаються воєдино одним тематичним сюжетом – козацтвом. І в правду – це містечко можна назвати оплотом пам’яток славного минулого українців і охоронцем «української ідеї». Сюди варто їхати за історією і героїзмом, за легендами і розповідями, за славною традицією і пам’ятками архітектури.

Устилуг - найменше і найзатишніше місто України на Західному Бузі в Волинській області.

Відомо, що в Устилузі у знаменитих музикантів Стравінських був маєток, де збиралися імениті митці аж до початку війни. На даний момент в містечку працює музей знаменитого Стравінського, відкритий цілодобово для відвідувачів.

Однак більшості українців Устилуг запам’ятався, як пропускна станція на кордоні Польщі з Україною.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
27

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба бути об'єктивним - архітектурно - гісторичні комплекси , а ось містечка таки собі зачухані без нормальних доріг, жалюгідна пострадянська інфраструктура і загальна сірість ...
Відповісти
Ви дуже праві!
Відповісти
був, дуже гарно , мені сподобалось
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні