Голова Боратинської ОТГ «причарував» дві політичні сили

15
16
Голова Боратинської ОТГ «причарував» дві політичні сили
Голову Боратинської ОТГ Сергія Яручика, який на виборах 29 жовтня здобув майже 93% голосів, підтримують і після виборів представники політичних сил, що нині в опозиції один до одного.

Про підсумки виборів в ОТГ говорили під час суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд. Live", - пише "Конкурент".

У п'ятницю, 3 листопада голова Волинської обласної партійної організації "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" Вячеслав Рубльов та голова Волинської обласної партійної організації "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Роман Романюк розповіли про підсумки виборів в ОТГ.

Роман Романюк зазначив, що партія 7 жовтня заявила про підтримку Сергію Яручику і ще низці кандидатів-самовисуванців. УКРОП теж підтримував до виборів Сергія Яручика. Схоже, навіть після виборів обидві партії прагнуть співпрацювати з головою Боратинської ОТГ.

"Це нормальний менеджер. Він повинен працювати. Він бачить перспективи у тій співпраці, яку буде вести із нами. Можливо, і з ними (із "Солідарністю"). Так чому ми повинні висовувати людину, яка можливо у цій громаді (може перемогти, може ні) потім не буде таким господарником, як людина, яка декілька термінів це показала? Ми з ним сіли за круглий стіл. Поговорили. Побачили перспективи, що він може очікувати від співпраці з нами, що ми можемо очікувати. І сьогодні наша депутатська фракція, яка буде сформована в ОТГ, буде працювати з ним як з головою. Я бачу у цьому перспективи розвитку громади", - зазначив Вячеслав Рубльов.

"Сергій Яручик ефективний лідер і, коли починається виборча кампанія, ми проводимо аналіз, хто є авторитетом у громаді. Опитавши жителів, ми розуміємо, що Сергій Олександрович є і авторитетний керівник, і успішний менеджер, і господарник. За роки своєї роботи він це довів. Ми точно так само проводили переговори. Ми виходили з позиції, чим ми можемо допомогти громаді в особі цього голови чи кандидата", - зазначив Роман Романюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого тут Волиньфарм? Нема до чого причепитися?
Відповісти
Яручик виграв би вибори і без жидівського укропу. Чи прокукурікає півен вранці, чи не прокукуріквє - то сонце зійде.
Відповісти
Набрав надзвичайно великий процент. А підтримали люди. Це найголовніше
Відповісти
Це люди голосували.а не партії. А все інше-дурниці
Відповісти
Хай усі допомагають. І село від цього тільки виграє. А 93%--вражає. Серйозний результат. Супер
Відповісти
Люди підтримали і проголосували за свого голову. Це найважливіше
Відповісти
Яручик С. був обраний населенням, а ці дві партії причаровані по життю. от і тепер. знаючи що Яручик під них не прогнеться. намагаються втакий принизливий для себе спосіб до нього (Яручика) примазатися. Чомус мені здається, що сам Яручик розвіяв би їхню брехню однією фразою. Люди не вірте ні тому ні тому - це просто політикани (стидоники, які в прямому ефірі пітушилися один од одного) і свідомо перекручували факти як кому вигідно. Їм в ДИЗЕЛЬ ШОУ виступати :)
Відповісти
Голосують тільки ЛЮДИ
Відповісти
Ми вибрали СВОГО голову.а не партії
Відповісти
Найголовніше-вибір людей. І ми цей вибір зробили. Ми за Яручика СО
Відповісти
Прекрасний сільський голова, підтримку він таку заслужив недаремно!
Відповісти
Це наш голова сільради
Відповісти
Повага. Якби був у якійсь партії то не мав би такого рівня поваги та такої довгої перспективи в своїй сфері. Це позитивний приклад.Потрібно займатися реальними справами, робити якісним життя населення. А партії - це не господарництво, це грязні справи, це пусті балачки , це залежність від політики.
Відповісти
Яручик С.О.- найкращий! Люди голосуюють за кандидата, а не за партію. А Сергій Олександрович САМОВИСУВАНЕЦЬ і БЕЗПАРТІЙНИЙ!!!
Відповісти
Респект
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні