У селі на Волині без попередження вимикають світло

2
-4
У селі на Волині без попередження вимикають світло
У селі Острів’я, що у Шацькому районі, без попередження мешканців вимикають світло.

Про це пише Район.Шацьк з посиланням на «Шацький край».

Селяни скаржаться на роботу шацьких енергетиків щодо відключень електроенергії. Раніше це траплялося тільки під час грози. Люди могли сидіти добу без електрики. А вже влітку її відключали щодня на кілька годин. Казали, що «перевантаження», бо курортне село Світязь багато споживає.

Але ж це не клопіт жителів інших сіл, в тому числі й Острів’я, котрі вчасно платять. Крім того, постійне вмикання-вимикання світла є ще небезпечніше, від чого часто горить побутова техніка. Хто спроможний - поставили стабілізатор, але ж не всім це по кишені.

Як говорять люди, в дальньому кутку села є два трансформатори. До одного підключено два будинки, до іншого - решта. Звернувшись до головного інженера з запитанням: чому так, наткнулись на нерозуміння. Місцеві жителі надіються, що влада зробить усе можливе, щоб вирішити цю проблему.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В с.Підгайці Луцького району по вул.Хрещата теж постійно вимикають світло по декілька разів на день і в ночі, напругу подають 150-170v.кол центр обленерго на звернення громадян не реагує і взагалі постійно хамлять!Ця проблема вже існує з 2007р.на звернення для усунення причин токої ситуауії ніхто не реагує .
Відповісти
у Шацькому районі не тільки Острівя страждає від виключень електрики, Підманове теж постійно влітку відключали, а енергетики тільки собі премії заробляють на таких маленьких селах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні