У Володимирі «фальшиву» купюру, яку видали в банку, перевірять експерти

5
-6
У Володимирі «фальшиву» купюру, яку видали в банку, перевірять експерти
Поліцією не доведено, що 500-гривнева купюра, яку видали клієнту в касі банку у Володимирі – підробка, справжність купюри визначатимуть експерти.

Про це пише Володимир медіа.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському у касі банку чоловіку видали купюру номіналом у 500 гривень з ознаками підробки. У чоловіка виникли підозри щодо справжності купюри.

Так, чоловік, котрий вважає, що став жертвою фальшивомонетників, звернувся у касу банку, де отримав значну суму коштів. Через 15 хвилин він повернувся до відділення із претензією, буцімто, касир видав йому фальшиву купюру. Зі скаргою чоловік звернувся до поліції.

Наразі поліцією не доведено, що 500-гривнева купюра – підробка. Якщо експертиза підтвердить фальшивку, правоохоронці вивчатимуть, де заявник міг узяти її.

Усі купюри в касі перевіряють на спеціальному обладнанні. Механізми призначені, аби миттєво виявляти усі паперові гроші з ознаками підробки. Тому фальшиві купюри не могли опинитися в касі банку.

До того ж служба безпеки фінустанови плідно співпрацює з правоохоронними органами і завдяки інноваційним технологіям допомагає виявляти шахраїв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже давно мали перевірити,уроди,тягнуть кота за яйця
Відповісти
Чувак підмінив купюру і захотів нормальну в банку.Думав зразу поміняють.Тепер буде доказвати де він її взяв,короче попав.
Відповісти
Може в банку виявили і хотіли тишком втюхати комусь...тепер важко щось довести
Відповісти
Перестаньте вже гнати на банк! Це поодинокий випадок,але людям тільки дай позвинувачувати когось. Єдине,що не можу зрозуміти, так чого так довго експертизу робити?! Будь-яку купюру просто можна перевірити на детекторі для перевірки купюр!!! Яка ще експертиза?
Відповісти
Думаю в банку достатньо камер спостереження, а от, якщо клієнт вийшов і повернувся з фальшивкою. Думаю розберуться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні