У Луцьку поліцейські припаркували авто біля «зебри»

4
5
У Луцьку поліцейські припаркували авто біля «зебри»
У Луцьку поліцейські припаркували автомобіль біля пішохідного переходу навпроти прокуратури Волинської області, що на вулиці Винниченка.

Про це у спільноті "АвтоАндони Луцька" повідомив ‎Yuriy Panov.

Чоловік зазнімкував невдале паркування у п'ятницю, 3-го листопада.

Він зауважив, що водій автомобіля порушив правила дорожнього руху, адже паркування заборонене на пішохідних переходах і ближче 10 метрів від них з обох боків, окрім випадків надання переваги в русі.

"Вважаєте допис офіційним зверненням, а тому від керівництва поліції чекаємо опублікування відсканованих документів про прийняте рішення на офіційній сторінцій у Facebook "Поліція Волині"!!! ЦЕ БУДЕ ГІДНИЙ ВЧИНОК!" - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чого вже дивуватися простим водіям
Відповісти
То ж то прокуратура. А їм можна...
Відповісти
Стара гвардія....
Відповісти
ось питання до таких їздаків, коли ви так паркує автомобілі, ви що тупі, не розумієте, що іншим водіям створююте перешкоду огляду, через таких потім і аварії на дорогах, особливо в цьому місці, з вул. Бандери, як ошпарений треба вилітати машиною, бо нічого не видно реально, прокурорські постійно там машин понаставляють, ще й ці поліцейські олені реальні, чи воно дурне в центрі міста таке робити!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні