СБУ знищила оригінал відео, на якому син Авакова домовляється про рюкзаки, – ЗМІ

4
-9
СБУ знищила оригінал відео, на якому син Авакова домовляється про рюкзаки, – ЗМІ
У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що Служба безпеки України знищила оригінал відео прихованої зйомки з кабінету колишнього заступника голови відомства Сергія Чеботаря. Про це, з посиланням на поінформоване джерело в МВС, повідомила «Українська правда».

Як розповіли наближені до Авакова джерела, міністр впевнений, що «справа рюкзаків» розвалиться у суді, бо підозра в основному базується на монтованому відео.

«А оригіналу не існує. Його просто немає. СБУшники, коли відео вилізло в інтернеті, перелякались і знищили як оригінал відео, так і камеру, на яку його записали», – стверджують у Авакова.

«А без початкового відео довести, що на змонтованому відео правда, а що монтаж — неможливо», – додав співрозмовник видання.

Крім того, джерела міністра запевняють, що за два роки Аваков начебто зібрав доказів більш, ніж потрібно, щоб виграти суд.

Як відомо, 31 жовтня детективи Національного антикорупційного бюро прийшли з обшуками до сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра. Слідчі дії тривають у рамках розслідування щодо рюкзаків, які МВС закупило наприкінці 2014 на початку 2015 року. Детективи НАБУ затримали Олександра Авакова, колишнього заступника очільника МВС Сергія Чеботаря та представника фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків Володимира Литвина за підозрою у розтраті понад 14 млн грн. Згодом правоохоронці повідомили про підозру Авакову та ще двом підозрюваним у справі.

1 листопада суд обрав усім підозрюваним запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сумно, що професіоналізм правоохоронців використовується ними не в належному руслі...
Відповісти
За 3 роки не було засуджено не одного корупціонера. Це постановочні вистави циркових клоунів Порошенка.
Відповісти
Ну тепер зрозуміло чого вибухи і розстріли ,СБУ тим часом знищує докази
Відповісти
ну, на все - часу не вистачить...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні