--> «Нас об’єднав його величність круглий м’яч»: у Луцьку пройшов турнір з міні-футболу 45+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Нас об’єднав його величність круглий м’яч»: у Луцьку пройшов турнір з міні-футболу 45+

0
0
«Нас об’єднав його величність круглий м’яч»: у Луцьку пройшов турнір з міні-футболу 45+
У Луцьку відбувся турніру з міні-футболу на кубок ректора СНУ імені Лесі Українки «Наука і практика разом». Змагання проходили 2 та 3 жовтня в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі, - йдеться на офіційному сайті СНУ.

З вітальним словом до учасників змагання та глядачів звернувся ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан: «Щиросердно вітаю вас у місті Луцьку на відкритті великого турніру з футболу, але це не кубок ректора – це ліга чемпіонів 45+. Я думаю, що наш турнір буде мати велике майбутнє».

Ігор Коцан висловив сподівання, що започаткований ним турнір з міні-футболу серед ветеранів згодом стане міжнародним.

«Нас об’єднав його величність круглий м’яч» – зазначив голова Наглядової ради Публічного акціонерного товариства «Луцьксантехмонтаж № 536» та співорганізатор турніру Віктор Чорнуха.

Він висловив сподівання, що подібні ветеранські змагання слугуватимуть прикладом для молоді та об’єднуватимуть фанатів футболу.



Опісля дводенних запеклих змагань місця розподілилися таким чином: ФК «Забава» (Черкаси) – 4 місце, команда «Абориген» (Луцьк) посіла 3 місце, на другу сходинку п’єдесталу піднялися футболісти ФК «Університет» (Луцьк).

Кубок ректора СНУ імені Лесі Українки завоювали спортсмени львівської команди «Енергія».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні