У Луцькраду пускатимуть журналістів за новими правилами

3
-12
У Луцькраду пускатимуть журналістів за новими правилами
У Луцькій міській раді затвердили «Порядок акредитації журналістів та інших працівників засобів масової інформації у Луцькій міській раді».

Відповідне розпорядження підписав секретар ради Григорій Пустовіт.

Згідно з документом, акредитацію потрібно пройти, аби потрапити на сесії міської ради, засідання постійних комісій, виконавчого комітету, оперативні наради, інші заходи.

Акредитацію проводить відділ інформаційної роботи міської ради. Для акредитації у міській раді журналістам потрібно подати заяву на ім’я начальника відділу на бланку, скріплену печаткою та підписом керівника засобу масової інформації.

«У випадках, коли захід проводиться відповідно до міжнародних або інших спеціальних протоколів, можуть встановлюватись особливі умови допуску акредитованих осіб до таких заходів. Такі особливі умови оприлюднюються на офіційному веб-сайті та надсилаються відділом інформаційної роботи засобам масової інформації», - повідомили у мерії.

Акредитовані журналісти матимуть право завчасно отримувати інформацію про заплановані заходи; бути присутніми на сесіях та засіданнях постійних комісій міської ради, засіданнях виконавчого комітету, оперативних нарадах, брифінгах, прес-конференціях та інших заходах, що спеціально організовуються для засобів масової інформації; одержувати необхідну інформацію від працівників відділу інформаційної роботи, в тому числі на брифінгах, зустрічах і прес-конференціях; ознайомлюватися з інформаційно-довідковими матеріалами (порядок денний, тексти заяв, прес-релізи тощо); користуватися власною технічною апаратурою для проведення аудіо- та відеозапису, фотозйомки, передачі аудіо- та відеоданих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абсолютно правильно, європейська практика. Тим більше в країні війна. Порядок і дисципліна як на мене саме цього зараз не вистачає. Особисто мені ця норма не заважає. Але уявляю як зараз почнуть вищати писаки з інтернет витань, їм завжди я#йця заважають.
Відповісти
хаааа))) паржав))) то в облраду акредитації, то тепер в це гавно! нічого не змінюється. два питання до жида пустовіта і кампанії: 1. що таке акредитація? і де прописано в ЧЗ, що журналісти повинні акредитовуватися на публічні заходи? 2. а громадянам України теж потрібно буде "акредитовуватися" чи їх просто не пускатимуть до приміщення луцькради?
Відповісти
раби палиці бояться відкритості.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні