«Спотворене сатаною християнське свято», - волинський депутат про Хелоуін

3
-2
«Спотворене сатаною християнське свято», - волинський депутат про Хелоуін
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський поділився своїми думками про Хеловін.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Для мене Хеловін - це спотворене сатаною християнське свято, адже завтра увесь католицький християнський світ святкує День всіх святих! Православна церква це свято відзначала дещо раніше.
У цей день християни згадують тих, хто досягнув святості, а наступного моляться за померлих родичів", - зазначив Михайло Імберовський.

"Православна церква зараз також знаходиться у часі, коли вірні особливо просять у Господа прощення гріхів своїх близьких, в неділю в Соборі молитися також за полеглих на Донбасі Героїв, а апогеєм буде Димитрівська субота 4 листопада і особлива служба", - пише депутат.

Нагадаємо, прес-секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Олег Точинський також вважає, що Хеловін є відвертим проявом цікавості до нечистої сили. Священик рекомендує кожній людині, яка називає себе християнином, прийти до храму у Дмитрівську поминальну суботу і віддати померлим справжню шану.

"Це нав’язаний нечистим бізнеспроект, коли люди витрачають шалені гроші на всіляки там костюмчики і інший непотріб замість того, щоб поставити свічку за своїх близьких і знайомих, яких вже більше нема", - додав чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутат це дійсно породження сатани совкового. І хто таких дебілів вибирає?
Відповісти
Так це бізнес-проект.Тільки чому він замовчує скільки разів депутати порушушують закони на догоду різних інших бізнес-проектів і частенько не за "дякую"!?
Відповісти
Баклан,тобі не хто не говорить на що тобі витрачати кошти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні