«Гнила кантора «Козачок», - лучанка поскаржилась на службу таксі

13
3
«Гнила кантора «Козачок», - лучанка поскаржилась на службу таксі
Лучанка Юлія Мєдвєдєва поскаржилась на службу таксі "Козачок".

Про це вона написала на сторінці "АвтоАндони Луцька" у Фейсбуці.

"Хто може написати чи є гниліша кантора ніж "Козачок таксі". Вони не приїжджають на виклики. А диспечери не передзвонюють при тому що прийняли заказ", - пише лучанка.

"Що за дибільна фраза:"У вашому районі машин не має. У нас таксі - це рейсовий автобус? Чи як", - обурюється Юлія Медвєдєва.

Жінка зазначила, що через таксі "Козачок", яке не приїхало на виклик, вона ледве не запізнилась на потяг.

Натомість у службі таксі «Козачок» у коментарі виданню Волинь24 відповіли, що така ситуація може виникнути у час-пік, коли не вистачає автомобілів. Також вони зазначають, що такі випадки є не лише у службі таксі "Козачок", а й в інших.

"Наш диспетчер по факту за дві хвилини телефонує і повідомляє, чи поїхало таксі на виклик чи ні. Якщо виїхало - то повідомляють через скіки часу воно буде, яка марка автомобіля", - зазначають у службі таксі "Козачок".
Теги: таксі, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Луцьку всі кантори таксистів гнилі, призові поїздки пропадають, водії гниди і оператори хамки
Відповісти
Підтримую....фраза "У ВАШОМУ РАЙОНІ НЕМАЄ МАШИНИ" це класика жанру для козачка. ...можуть не подати машину, яку замовляєш за годину....отримуючи непогані зарплати., як для такої некваліфікованої роботи, диспетчери дозволяють собі хамське поводження з клієнтами
Відповісти
Юлія права. 101%!!! Їду в Київ маршруткою о третій ночі. Замовляю, звичайно, таксі звечора - щоб було надійно. Відповідають, що приймають заявки лише на зараз. Всі працюють в "тіні", ніхто податків не платить. Цю підпільну контору треба трусити, як стару грушу.
Відповісти
Не тільки Козачок, останні 2 місяці така ситуація у всіх службах таксі Луцька, особливо вранці.
Відповісти
Цілком з вами згідна!
Відповісти
В дощову погоду о 21 год вечора викликати таксі, це всеодно що в космос злітати.
Відповісти
Не гнила,а просто кончана
Відповісти
Такі випадки є у кожної служби. Як правило, коли хоч одна служба відмовить, наступні скажуть теж саме
Відповісти
То ж написали, що таке у всіх службах. Коли телефонувала в люкс таксі,то те саме
Відповісти
Абсолютно згідний. До слова, скурвився Козачок останнім часом. Раніше якось нормальніше було. Так, призові використати практично нереально було, але машини принаймні приїжджали. Зараз - повний **здець. Морячок рятує (не реклама).
Відповісти
Не нравиться-не викликайте, ходіть пішки,ніщєброди
Відповісти
Теж раніше постійно користувалася послугами таксі"Козачок",а зараз повний абсурд.Особливо фраза:"зараз немає машини у вашому районі". Йду на стоянку таксистів біля магазину"Салют"стоять аж 2 машини.Тобто проїхатися під міст у них немає машини.Дійсно ,що служба "Морячок" стала кращого рівня
Відповісти
"Чумак " таксі завжди виручає.. Теж колись викликала "Козачок "таксі, сказали машина буде, чекала 10 хв, передзвонюю до диспетчера, а виявляється -машин немає, ніхто не передзвонив і не попередив, бардак.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні