На Волині кількість хворих на грип зросла

0
0
На Волині кількість хворих на грип зросла
За останній тиждень на грип та ГРВІ у Волинській області захворіла 4661 особа, що на 21% більше, ніж попереднього тижня.

На сьогодні показник захворюваності нижчий від епідемічного порогу на 11%, - повідомили у ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України».

Перевищення епідемічного порогу не зафіксовано в жодному з районів та міст області.

За даними рутинного епідеміологічного нагляду, на Волині захворюваність грипом та ГРВІ утримується на рівні сезонної, відповідає середньому показнику для відповідної пори року з тенденцією до зростання. Від початку епідемічного сезону перехворіло близько 16 тисяч осіб, що знаходиться на рівні минулого року.

Найвищі показники захворюваності на грип та ГРВІ зареєстровано в Камінь-Каширському, Луцькому, Маневицькому районах та Луцьку, найнижчий – в Локачинському районі.

Із числа хворих, діти до 17 років становили майже 67%, захворюваність серед них збільшилась на 21% в порівнянні з попереднім тижнем.

Збільшилась кількість госпіталізованих з діагнозом «ГРВІ» до 143.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні