--> Нацбанк заборонив дві російські купюри із зображенням Криму, решта - дозволені | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нацбанк заборонив дві російські купюри із зображенням Криму, решта - дозволені

2
2
Нацбанк заборонив дві російські купюри із зображенням Криму, решта - дозволені
Майже через два тижні після постанови №103 про заборону в Україні банкнот і монет російського рубля із зображеннями окупованого Криму Нацбанк нарешті видав повний список заборонених грошей з фотографіями.

До нього увійшло дві купюри номіналом 100 і 200 рублів, а також 11 монет, передає UBR.ua, зазначаючи, що вони перераховані в телеграмі НБУ №50-0006/72881.

Список монет включає в себе 5 номіналів різних видів: 2, 3, 5, 10 і 25 рублів. Випущених з 2014 по 2017 роки, із зображеннями Севастополя, Феодосії, Керчі, дитячого табору "Артек" й т.ін.

Як відомо, Національний банк 13 жовтня заборонив українським банкам проводити операції з банкнотами і монетами Російської Федерації із зображенням об'єктів, розташованих на окупованій території України. Рішення НБУ стало відповіддю на заяву центробанку РФ від 12 жовтня про введення в обіг нових банкнот номіналом 200 рублів із зображеними на них символами окупованого Севастополя: Пам'ятника затопленим кораблям і виду на Херсонес Таврійський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куплю. Дорого
Відповісти
Якось пох... та заборона.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні