У Нововолинську відбувся всеукраїнський турнір з гандболу

0
5
У Нововолинську відбувся всеукраїнський турнір з гандболу
У місті Нововолинську в будинку спорту СОКу «Шахтар» відбувся ХVІ Всеукраїнський турнір з гандболу серед юнаків 2004-2005 рр.н., присвячений пам’яті судді міжнародної категорії Б.М. Макарова.

Про це повідомляє ВолиньInfo.

Захід організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», при сприянні відділу у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому, міського управління освіти та Нововолинського міського центру фізичного населення «Спорт для всіх» за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх у парках і скверах».

В змагання приймало участь 8 команд з міст: Ужгорода, Сквири, Запоріжжя, Мелітополя, Красилова, Києва, Луцька та господарі змагань Нововолинська.

Отже, призові місця розподілили таким чином:

1 місце посіла команда міста Києва, 2 місце - команда міста Нововолинська, 3 місце - команда міста Луцька.

По завершенню турніру переможці та призери отримали медалі, дипломи, кубки від організаторів заходу, а також команди призери турніру та кращі гравці по амплуа отримали призи від Федерації гандболу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні