--> На Волині мешканці 15 будинків досі «сидять» без тепла | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині мешканці 15 будинків досі «сидять» без тепла

0
2
На Волині мешканці 15 будинків досі «сидять» без тепла
На Волині 15 будинків досі лишаються без тепла, оскільки ОСББ відмовляються від послуг централізованого теплопостачання.

Про це йшлося під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 30 жовтня.

Заступник голови ОДА Сергій Кошарук повідомив, що опалювальний сезон розпочався в усіх населених пунктах Волині. Нині до теплопостачання підключені всі садочки, лікарні.

«Із 1626 будинків опалюються 1611. 15 житлових будинків не опалюються попри те, що тепло до них подане. Деякі ОСББ відмовляються скористатися послугою централізованого теплопостачання. Треба попрацювати з цими будинками», - зауважив він.

Станом на 20 жовтня комунальні підприємства розрахувались перед НАК «Нафтогаз» на 56,2 %, що є досить низьким показником.

«У нашій області багато людей отримують пільги та субсидії і їх несплата впливає на цей показник. Луцьк має найбільші проблеми. Якщо б закрили 70 мільйонів, які винна держава, то лишається борг менше одного місяця», - розповів Сергій Кошарук.

Він додав, що на Волині є проблеми з розрахунками з тепло-та водопостачальними організаціями. Зокрема, найбільші борги у шахт і військової частини у Нововолинську та Володимирі-Волинському відповідно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні