Гітлер вижив у Берліні і утік до Америки, - документи ЦРУ

1
6
Гітлер вижив у Берліні і утік до Америки, - документи ЦРУ
Розсекречені документи з архівів ЦРУ побічно підтверджують, що нацистський лідер Адольф Гітлер не покінчив з собою в 1945 році, а втік до Латинської Америки.

Один з інформаторів американської розвідки в 1955 році повідомляв, що колишній есесівець Філіп Сітроен нібито зустрічався після закінчення Другої світової війни з Гітлером, який ховався в Колумбії під прізвищем Шріттельмайєр, - пише УНІАН.

У доповіді агента стверджується, що Сітроен контактував з фюрером приблизно раз на місяць. Це відбувалося під час відряджень з Венесуели в Колумбію.

На доказ до документів була прикріплена фотографія Сітроена з людиною, схожою на Адольфа Гітлера, зроблена в 1954 році в місті Тунха (Колумбія).

Через якийсь час, за словами інформатора ЦРУ, Гітлер перебрався в Аргентину.

За офіційною версією, Афольф Гітлер разом з дружиною Євою Браун покінчили з собою 30 квітня 1945 року в Берліні під час штурму німецької столиці радянськми військами. Їх тіла були спалені в саду рейхсканцелярії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага!!такий він дурень був.його весь світ шукає,а він навіть вуса не збрив))..(фото).якщо і втік після війни,то однозначно пластичну операцію зробив би.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні