Семенченко з Соболєвим блокують бізнеси Порошенка

1
-5
Семенченко з Соболєвим блокують бізнеси Порошенка
Учасники руху «Визволення», координаторами якого є нардепи Семен Семенченко і Єгор Соболєв, заявили, що починають блокувати бізнес корпорації президента Петра Порошенка Roshen та інші його підприємства. Про це пише Захід.НЕТ із посиланням на «Новинарню».

У заяві руху від 28 жовтня сказано, що активісти «хочуть змусити обраного керівника держави діяти в інтересах всього суспільства, а не лише себе особисто», і що нібито «президент збагачується разом з крадіями та вбивцям».

«Ми пропонуємо не купувати товари в його магазинах, не користуватися послугами його страхових компаній, банків – не давати ані гривни жодній з його 104-х компаній, які він вказав у своїй декларації…. Ми проти кровопролиття, нападів на людей, магазини чи заводи, але президенту треба вибрати – займатися, або державою, або бізнесом», – заявили в русі «Визволення».

Один з ініціаторів руху, нардеп від «Самопомочі» Семен Семенченко зазначив, що блокуватися буде не лише Roshen, «а й весь бізнес: транспортний, аграрний, страхові компанії, медіа».

Як заявив під парламентом інший координатор «Визволення», народний депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв, активісти будуть блокувати вантажівки у логістичному центрі Roshen, біля магазину у Вінниці закликатимуть не купувати солодощі фабрики Порошенка, «бо ці гроші йдуть на збагачення президента в той час, коли нам потрібний верховний головнокомандувач», а третя група активістів облаштує табір у Луцьку.

Це блокування названо продовженням «Всеукраїнського збору», який стартував під ВР 17 жовтня.

Повідомляється, що активісти руху «почали блокувати фабрику» у Вінниці. Однак на відео, яке оприлюднено на сторінці «Визволення», видно, що біля вивіски кондфабрики перебуває лише кілька людей.



Раніше повідомлялося, що на акції протесту біля Верховної Ради Семенченко і Соболєв залишаються не як представники «Самопомочі», а як учасники громадського руху під назвою «Звільнення».

Нагадаємо, у березні активісти на чолі з Семенченком проводили акцію на Донбасі щодо блокування торгівлі з ОРДЛО. Вона фактично вичерпалася після рішення Ради нацбезпеки 15 березня 2017 року про офіційне припинення такої торгівлі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допоки будемо вибирати бізнесменів-олігархів у владу до тих пір буде " бардак" в краііні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні