У Луцьку знайшли власника собаки, якого викинули з 9-го поверху

6
5
У Луцьку знайшли власника собаки, якого викинули з 9-го поверху
У Луцьку знайшли власника собаки, якого нещодавно викинули з вікна 9-го поверху.

Про це написала очільниця КП "Ласка" Богдана Новарчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у вівторок, 24 жовтня, на даху під'їзду по вулиці Дружби Народів знайшли труп собаки. Свідки розповіли, що тварину викинули з вікна.

Власника песика звати Ярослав, а чотирилапого друга - Борман.

За словами Ярослава, пес був надзвичайно добрий, за своє життя нікого не кусав. Пішов за самкою, яка тічкувала, напередодні смерті, але не повернувся.

Ярослав поїхав до лікаря, який проводив розтин і дізнався, що від падіння в Бормана печінка розірвалася на 20 шматків. Пес помер від удару.

Ярослав готовий боротися за справедливість та покарання убивці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо це власник,то напрошується,чому собака жив у під’іізді, і сам блукав де хотів?Якщо собака такого розміру має власника,то повинна бути на повідку!
Відповісти
Думали б, що пишите спочатку. Читайте статтю уважно!
Відповісти
Жорстокість починається з жаб, червяків, котенят, птахів... Років з 20 тому хлопець за 200 доларів боргу убив свого друга і однокласника, закопав в залізничній посадці по дорозі на Коршовець Луцького району, місце "поховання" посипав молотим перцем. В дитинстві, як він розповів на засіданні суду, він вбивав кішок, маленьких щенят, голубів. Нанизував на піку жаб. А головним задоволенням для нього було споглядання, як ці беззахисні тваринки мучились і дивились в очі вбивці.
Відповісти
Що ви брешите!? Ту собаку не хто не викидав! І хазяїна в неї не було! Це бродячий пес, прийшов до сучки спаруватись а його нагнали і він зляку викинувся з вікна.
Відповісти
нЕ БРЕШИ.
Відповісти
треба цього виродка самого викинути з 9 поверху.Садистам не місце на землі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні