--> «Могли прийти і привітати»: у Ковелі депутатка обурилась, що не подарували квіти хору Верьовки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Могли прийти і привітати»: у Ковелі депутатка обурилась, що не подарували квіти хору Верьовки

3
-2
«Могли прийти і привітати»: у Ковелі депутатка обурилась, що не подарували квіти хору Верьовки
Депутатку Ковельської міськради Галину Стасюк обурило, що представники влади не порадували квітів артистам хору імені Григорія Верьовки.

Про це повідомляє "Про Ковель".

«На жаль, рівень міської влади набагато нижчий рівня суспільства як і в державі. Глядачі дуже обурювалися, що міська влада, яка мала б подякувати таким талановитим артистам, подарувати, як годиться, кошик живих квітів, не привітала Народний хор. Я рахую, що влада могла прийти і привітати», - обурилась Статюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку виступив хор імені Григорія Верьовки


Натомість мер Ковеля Олег Кіндер відповів, що це - комерційний захід. Тому потреби у вшануванні хору не було.

«Це сто відсотків - комерційний захід. Навіть ні одного квитка не дали для багатодітних, або сім’ям загиблих, або іншим. Стасюк потрібно трошки мати на плечах що-небудь, в частині думати. Це комерційний захід.Він іде на бізнес-проекті, на зароблянні грошей і все», -зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йдуть бойові дії, гинуть солдати, плачуть матері, жінки-вдови, діти сироти...хто в полоні страждає, хто покалічені в госпіталях. А ми "цинци бринци балалайки, танці пісні шманці з циганами та ведмедями."пі****дес...
Відповісти
Ця Стасюк проплачений троль, їй будь-що аби на владу нагадити, ніяких принципів, тільки бабло.
Відповісти
Кіндер,реальний пацан!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні