--> Як луцька телеведуча купувала водійське посвідчення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як луцька телеведуча купувала водійське посвідчення

1
10
Як луцька телеведуча купувала водійське посвідчення
Команда суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд LIVE" вирішила перевірити, наскільки реально в Україні купити посвідчення водія, не витрачаючи час на навчання в автошколі.

Експеримент було показано у п'ятницю, 27 жовтня, під час прямого ефіру телепередачі.

"Жахлива та кривава трагедія у Харкові, яка забрала життя шістьох людей, неабияк стурбувала наше суспільство. Безліч розмов велося про те, чи вживала ймовірна винуватиця ДТП 20-річна Олена Зайцева алкоголь або наркотики перед тим, як сісти за кермо, чи справді провина лежить на ній, а не на іншому водієві, що керував "Туарегом" та зіткнувся з "Лексусом" дівчини.

Звісно, це правильні та актуальні питання, проте мене насправді цікавить інше: яким чином Зайцева отримала водійське посвідчення? Чи відвідувала вона автошколу? Чи здавала необхідні тести?

Подумайте самі: 20-річна дівчина ще до цієї моторошної аварії встигла скоїти 8 адміністративних порушень, перебуваючи за кермом свого автомобіля. Ці факти навели мене на роздуми про те, наскільки просто придбати водійське посвідчення без досвіду, уміння кермувати автомобілем та не володіючи відповідними знаннями ПДР.

Саме тому, готуючи новий випуск суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", ми вирішили провести черговий експеримент та самостійгл знайти "дилерів смерті" в мережі Інтернет", – сказав у коментарі ІА "Конкурент" продюсер телепроекту Тарас Шкітер.

Під час експерименту ведуча програми Галина Падалко зателефонувала за номером, який знайшла в мережі інтернет, та поцікавилася можливістю придбати водійське посвідчення. Чоловік, який пропонує таку послугу, розповів, що очікувати на виготовлення документа доведеться 2 місяці, а вартість всіх робіт складе 5 тисяч гривень.

З його слів, Галину б зареєстрували як учня автошколи. А вона через 60 днів приїде до Києва на екзамен, який в будь-якому разі буде здано "на відмінно", навіть якщо вона взагалі не вміє керувати автівкою.

Така схема передбачає виготовлення абсолютно законних документів, які зареєстровані в базі МРЕО. Детально дивіться у відеосюжеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз за гроші можна купити майже все....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні