У центрі Луцька тролейбус на смерть задавив бабусю

4
-3
У центрі Луцька тролейбус на смерть задавив бабусю
У Луцьку судитимуть водія тролейбуса, під колесами якого загинула пенсіонерка.

В обідню пору 23 вересня чоловік, керуючи тролейбусом, рухався проспектом Волі у місті Луцьку. На зупинці «Київський майдан» він зупинив тролейбус, здійснив висадку-посадку пасажирів і мав намір продовжувати рух, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Проте перед початком руху водій не переконався, що всі бажаючі пасажири вийшли, та зачинив двері. Вони затиснули лікоть жінки похилого віку, яка виходила з тролейбуса.

Тролейбус рушив, жінка впала на проїжджу частину дороги під його заднє праве колесо й отримала тілесні ушкодження, від яких померла.

Водія, який своєї вини у тому, що сталося, не визнав, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення й невдовзі він постане перед судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
троля з номером 300, як на фото - в Луцьку нема
Відповісти
Маршрутки,дітей так придавлюють,але слава Богу ще не випадали,бо мами голосно кричать,(і я в тому числі)І нікому нічого....Хоч розказуй,хоч показуй ,але й надалі такі водії перевозять людей!
Відповісти
Мда ... Ось до чого призвела байдужість людини. В маршрутках водіі хами, в тролейбусах всі працівники злі...страждають пасажири.
Відповісти
Як сумно, як прикро, до чого ми котимося, люди.Чому усі такі злі та байдужі ((((
Як у анекдоті: коли в аеропорту тобі наїдуть валізою на ногу і ще й пошлють, що плентаєшся під ногами ти розумієш, що дома...(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні