--> Багато ран і зламана щелепа: на Волині катували дідуся, вимагаючи гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Багато ран і зламана щелепа: на Волині катували дідуся, вимагаючи гроші

0
-2
Багато ран і зламана щелепа: на Волині катували дідуся, вимагаючи гроші
У селі Борисковичі Горохівського району розбійники у масках увірвались у будинок, катували дідуся і вимагали гроші. Двох його внучок закрили у підвалі.

Напад стався у вівторок, 24 жовтня близько 22:30, – пише Волинь-нова.

Окрім 59-річного чоловіка у будинку були двоє його внучок. Дівчаткам лише 14 і 7 років. Розбійники закрили їх у підвалі. Дідуся ж били півтори години, шукаючи гроші. Кажуть, старшій із сестер таки вдалося вибратися з підвального приміщення і повідомити про напасть у поліцію. Вимагачів, які винесли з хати 900 гривень і 1000 доларів, тоді в будинку вже не було.

На місце злочину оперативно виїхала слідча група. Потерпілого було доставлено в Горохівську лікарню із множиннними ранами голови, зламаною щелепою і черепно-мозковою травмою. Діти були дуже наляканими.

Відомості про злочин внесені до єдиного державного реєстру досудових розслідувань.

Поліція розшукує злочинців і буде вдячна людям за інформацію, яка допоможе встановити їх особи. Конфіденційність гарантується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні