--> Волинського податківця засадили на 5 років за хабарництво | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинського податківця засадили на 5 років за хабарництво

0
1
Волинського податківця засадили на 5 років за хабарництво
Волинського податківця за хабар посадили на п'ять з половиною років за грати.

Колишній начальник Камінь-Каширського відділення Ратнівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Волинській області вимагав від підприємців хабар у 3 тисячі гривень, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Правоохоронець у липні-серпні 2015 року вимагав та одержав від фізичної-особи підприємця 3 тисячі гривень неправомірної вигоди за неперешкоджання у здійсненні підприємницької діяльності.

Вироком Камінь-Каширського районного суду його визнано винним у вчинені корупційного злочину та призначено покарання у виді 5 років і 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, строком на 3 роки. Також конфіскували половину майна, що належить йому на праві власності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні