Перевізники надають неправдиву інформацію про автобуси, - Іван Мирка

4
-1
Перевізники надають неправдиву інформацію про автобуси, - Іван Мирка
Директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА заявив, що перевізники Луцька часто надають неправдиву інформацію про стан автобусів.

Про це він розповів у коментарі "Волинь24".

Нагадаємо, у п'ятницю, 27 жовтня, під стінами Волинської ОДА зібрались перевізники не згодні з рішенням про розірвання договорів. Також вони заявили, що конкурс проходить непрозоро. А ще, на сайті ОДА були змінені умови його проведення.

"Щодо розірвання догорів, цього місяця ми розірвали 20 договорів з перевізниками, які виїжджають на маршрути не тими авотбусами які вони вказали", - коментує Мирка.

За його слвоами, ці автобуси менші, що є небезпечним для пасажирів. До того ж, в адиміністрацію часто надходять скарги, що перевізники виграють на конкурсах з одиними автобусами, а виїжджають іншими.

"Ці люди, з якими ми розривали договори, власне і прийшли сьогодні під стіни ОДА. Департамент правильно зробив, що розірвав договори, бо це суттєві порушення, які збурюють людей. Вони не можуть добратися до свого місця роботи чи навчання бо один автобус є 18-місним, а мав би бути 20-ти чи 25-місним. Тому виникають великі проблеми", - зазначає головний дорожник Волині.

Щодо зміни умов конкурсу на сайті Волинської ОДА, то Іван Мирка пояснив, що інформація спершу подається у газету, де вказують посилання на сайт.

"Ми персонально на сатй інформацію не виставляємо і незнаємо хто, що там міг змінювати. Окрім того розписалися, що ознайомлені з умовами конкурсу", - каже Мирка.

Також він зазначив, що конкурси відбуваються згідно постанови. Для визначення переможця є спеціальне підприємство, яке рахує бали. Потім конкурсний комітет оголошує переможця.

Також інформацію, яку надають перевізники про свої автобуси, перевіряє Нацполіція, сервісний центр, автостанція. Саме вони дають висновок про стан автобусів.

"До конкурсу не допускають тих перевізників, які вказали недостовірну інформацію. От нещодавно було, перевізник сказав що автобуси пройшли техогляд, а наспрадві сервісний центр і поліція відповіли, що автобуси його не проходили. Тому, на нашу думку, вимоги перевізників є неправомірними", - резюмував Іван Мирка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як посміли перевізників чіпати?
Відповісти
А ці перевізники шкуродери, хай податки платять і ведуть облік грошей. А то водії собі кармани набивають, а возять нас як скотину.По телефону базарять за кермом,гонять, як пидурки.Безпеки нуль,коли сідаєш в маршрутку з неадекватними водіями.Беруть кого -небудь, без ніякого досвіду,права купив і погнав возити людей,щоб добре красти.
Відповісти
Боже, що ВОНО городить? Він взагалі в школі вчився?
Відповісти
Нєа, але він на майдані був...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні