У Дніпрі жінка обкрадала породіль

0
4
У Дніпрі жінка обкрадала породіль
Правоохоронці у Дніпрі затримали жінку, яка здійснювала крадіжки у пологових будинках міста. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, інформує УНН.

Як розповіли у відомстві, працівники поліції затримали 31-річну мешканку Дніпра в одному з пологових відділень міста. При ній знаходилися викрадені у породіль та вагітних речі. Зловмисниця зізналась у скоєному та пояснила, що злочини вчиняла з метою придбання наркотиків.

Затриману жінку доставили до відділення поліції. При проведенні особистого огляду у неї були вилучені два мобільні телефони та золотий ланцюжок.

«Жінка зізналась у тому, що ці речі вона вкрала у пологових будинках. Крадійка розповіла, що вона вже неодноразово пробиралась у пологові відділення лікарень, а коли жінки засинали або виходили з палат, забирала усі їх цінні речі. На отримані від продажу речей гроші купувала наркотики», – розповіли у поліції та зазначили, що затримана вже має судимість.

Наразі жінку перевіряють на причетність до вчинення подібних злочинів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні