--> 20 тисяч гривень віддала шахраям пенсіонерка з Рівненщини, щоб врятувати сина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

20 тисяч гривень віддала шахраям пенсіонерка з Рівненщини, щоб врятувати сина

1
1
20 тисяч гривень віддала шахраям пенсіонерка з Рівненщини, щоб врятувати сина
Тривожний дзвінок для 85-річної здолбунівчанки пролунав учора, 24 жовтня, близько о пів на дев’яту вечора. Пенсіонерка таки потрапила на гачок аферистів і позбулася своїх заощаджень, - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

По той бік слухавки жінка представилася здолбунівчанці адвокатом і повідомила страшну звістку: її син, житель міста Нетішин, скоїв наїзд на дитину. Аби уникнути відповідальності за вчинення дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими, потрібні кошти. Пенсіонерка, не вагаючись, побігла до терміналу одного з банків і, на вказаний шахраями рахунок переказала всі свої заощадження – 19 тисяч 800 гривень.

Виконавши всі умови шахраїв, жінка зателефонувала до вже «врятованого» сина. Звісно він запевнив, що з ним усе гаразд і в жодну ДТП не потрапляв.

Лише тоді потерпіла жінка за допомогою звернулась до поліції. Слідчі за фактом шахрайства розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до усіх громадян провести профілактичні, застережні бесіди зі своїми батьками або знайомими похилого віку. Аби вберегти свої заощадження та й здоров’я, варто наголосити їм, аби не вступали в розмову із незнайомцями по телефону та особисто сконтактували із родичем, який начебто потрапив у біду, або одразу зателефонувати у поліцію та з’ясувати інформацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут ключова фраза : Аби уникнути відповідальності за вчинення дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими, потрібні кошти. Пенсіонерка, не вагаючись, побігла до терміналу одного з банків....А якби дійсно що з дитиною... І скільки таких невагаючихся,будь що відмазати.... Так їй і треба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні