«Промінь» запрошує відсвяткувати Halloween Weekend*

0
-1
«Промінь» запрошує відсвяткувати Halloween Weekend*
У РЦ «Промінь» відбуватиметься Halloween Weekend, котрий триватиме з 28 по 31 жовтня.

РЦ «Промінь» готує для своїх відвідувачів щось по справжньому моторошне та захоплюючо-жахливе!
28 жовтня у холі розважального центру відбуватимуться дитячі квести, конкурси та розіграші для сміливців. Триватимуть вони з 17:00 до 19:00.

Не прогав можливість виграти особливі призи від орендарів та спонсорів закладу – одягни костюм та здивуй оточуючих. Також вас зустрінуть персонажі з відомих фільмів жахів, фотозони та сеанси страшного кіно, такі як «Жахи Амітівілля» та «Пила 8». Лячно буде кожному!

Долина Смугастого Носорога перетвориться на містичне, наповнене загадками місце, де малюки зможуть разом переглянути страшні мультфільми, відірватись на моторошному диско, прийняти участь у супер жахливих майстер-класах, котрі триматимуть 28-29 жовтня з 12:00 до 14:00 та з 16:00 до 18:00, та 30-31 жовтня з 15:00 до 18:00!

Також у театрі «Не кажи мамі!» відбуватимуться Страшні вечірки, котрі включатимуть в себе: кулінарні майстер-класи, розваги з аніматорами, чаювання, дискотека, солодкі подарунки, конкурси, розіграші, магічні фотозони та лабіринт.

Кількість місць обмежена, тому поспішайте подарувати малюку по-справжньому моторошне свято.
Тривалість вечірки: 2-2,5год.
Ціна: 140грн.
Реєстрація за номером: +380 (66) 770 07 50 або +380 (66) 770 07 57.

Давайте боятись разом зі Смугастим!

Дорослі тим часом зможуть відпочити на тематичній фрік-вечірці у «George’s Club», котра відбудеться 28 жовтня, де дівчата здивують Вас своїми образами, а діджеї музикою! Не забуваємо і про смачну кухню та боулінг-більярд зони, де відбуватимуться конкурси від ведучого та цікаві розваги.

А 29 жовтня у клубі своєю музикою запалить відвідувачів Yanika! «George’s Club» пропонує не лише приємний відпочинок, а й гарячу вечірку!

Який Хелловін або Відьомська ніч без відьом та їх чар? Ти коли-небудь куштував коктейль з рук відьми? Ні?
Тоді приходь 31 жовтня в ТЦ Промінь! Чарівниці ТМ Fragolino Novellina Тобі зготують «Відьмарський коктейль» на основі ігристого вина, який Ти ще ніколи не куштував, і пригостять всіх присутніх цим унікальним магічним напоєм. Відьми справжні. Будь обережним!

А НАЙОСОБЛИВІШОЮ забавою, котру готує РЦ «Промінь», буде ПІШОХІДНИЙ КВЕСТ від http://lutsk.quest.ua/, який розпочнеться і завершиться безпосередньо у РЦ «Промінь». Наповнений цікавими загадками для відважних любителів жахів! Нічого не буде таким моторошним цього року у Хеловін, як святкування РЦ «Промінь», котрий «Забере твоє серце та залишить в своїх стінах назавжди!» Відбудеться квест він 28 жовтня!

Для того аби зареєструватись, потрібно відправити імена та контакти учасників команди в повідомлення сторінки РЦ «Промінь» https://www.facebook.com/prominlutsk/
Кількість учасників: 3-5 осіб
Вік: 18+
Довідка: +380 (68) 525 90 09
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні