Школярів та студентів запрошують відвідати виставку «Переможці 2»

0
7
Школярів та студентів запрошують відвідати виставку «Переможці 2»
У торгово-розважальному центрі ПортCity 21 жовтня презентували мультимедійний проект «Переможці 2» під кураторством Соломії Вітвіцької. Школярів та студентів запрошують познайомитися з неймовірними історіями сили духу.

Переможці – це герої АТО, які на війні втратили свої кінцівки, але не втратили духу. На спортивних протезах вони беруть участь у міжнародних спортивних змаганнях виборюючи нагороди для України.

Унікальний проект під патронатом благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» привезли й до Луцька. Переглянути експозицію з вражаючими історіями мужності можна на арені розваг GeneratorCity (2 поверх ТРЦ ПортCity) до 26 жовтня.

Організатори запрошують на екскурсії студентів та школярів, аби вони мали змогу більше дізнатися про тих, хто захищав нас на Східних териконах.

Також триває збір коштів на спортивний протез нашому краянину Андрію Заню.

Допомогти можна безпосередньо герою, картка ПриватБанку: 4149 4978 1548 6834, або ж кинути гроші у скриньки, які знаходяться на виставці.

Нагадаємо, 21 жовтня у луцькому ТРЦ «ПортCity» презентували «Переможців-2» - масштабний мультимедійний проект, героями якого стали бійці, які втратили на війні частини тіл, утім лишилися сильними, красивими і непереможними. Фотовиставка буде на арені «ПортCity» до 26 жовтня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні