--> У Луцьку хочуть виробляти державну горілку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хочуть виробляти державну горілку

1
3
У Луцьку хочуть виробляти державну горілку
На базі Луцького міського державного підприємства "Укрспирт" планують виготовляти державну горілку.

Про це заявив в.о. директора ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко під час зустрічі з директором департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрієм Горбенком.

«На базі Луцького МДП буде сучасне ринкове розвинуте підприємство, яке матиме власну лінію з виробництва державної горілки. Для нас головне – відповідність сировини державним стандартам якості, щоб на заводи пішло добре зерно. Прямі поставки від виробників забезпечують нам таку можливість. Переробка вітчизняної сировини створює додану вартість в Україні та дозволяє нам торгувати кінцевим продуктом на українському та закордонних ринках», - зазначив Лучечко.

У ході обговорення проблем галузі було прийнято рішення про проведення спільних зустрічей з аграріями – постачальниками сировини на МДП у західному регіоні. Це, зокрема, виключить зайвих посередників у співпраці ДП «Укрспирт» і фермерів.

«Цей об’єкт стратегічно важливий для області та держави, область зацікавлена в його роботі під час роздержавлення галузі, збереженні робочих місць та налагоджених економічних зв’язків», - зазначив у ході зустрічі представник Волинської ОДА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Був в луцьку спиртзавод треба розвалити,тепер все по новому розпочинають...повна дурня
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні