У луцьких поліцейських, на яких напали бандити - опіки очей

0
-8
У луцьких поліцейських, на яких напали бандити - опіки очей
У луцьких патрульних, на яких напали бандити із сльозогінним газом, медики зафіксували опіки сітківки очей.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Нагадаємо, в обідню пору, 22 жовтня, 49-річний грузин та двоє його спільників, підібравши ключ, проникли у квартиру в будинку на вулиці Кравчука в обласному центрі Волині. Факт проникнення помітили пильні сусіди, які викликали патрульних.

На виклик про підозрілих осіб полісмени прибули за 5 хвилин, підійшли до квартири на 7 поверсі, біля якої, за словами заявника, і тупцювали чоловіки, але слідів взлому не виявили, двері були зачинені.

Один з патрульних спустився вниз, аби в керівника ОСББ дізнатись контакти власників житла.

Тим часом, двері квартири відчинились, і звідти вийшли троє невідомих чоловіків. Помітивши патрульного, один з бандитів напав на правоохоронця та застосував сльозогінний газ.

«Події розвивались дуже швидко, у мене сильно запекли очі, але я побіг униз за зловмисниками. На щастя, внизу перебував мій напарник, до якого також застосували газ. Разом з небайдужим громадянином їм вдалось затримати одного з підозрюваних», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Максим.

За повідомленням прокуратури, нині зловмиснику повідомлено про підозру. Особи його спільників встановлюють. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні