У Ковелі відбулася акція проти торгівлі людьми

0
2
У Ковелі відбулася акція проти торгівлі людьми
У Ковелі пройшла акція з протидії та попередження торгівлі людьми.

Про це повідомили у Ковельській міськраді.

Працівники міських центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та надання безоплатної вторинної правової допомоги, студенти медичного коледжу об'єдналися, провівши акцію “Не продавай себе!”

Вони пройшли головною вулицею, тримаючи в руках плакати з тематичними закликами. Акція привернула увагу багатьох ковельчан.

Зібравшись біля Палацу учнівської молоді, учасники заходу провели інформаційну хвилину. Вона стосувалася ризиків потрапляння в рабство. Тут також розповіли про варіанти отримання необхідної допомоги людям, які потрапили у схожі ситуації, перебуваючи за кордоном.

Учасники розповсюдили понад 500 інформаційно-просвітницьких матеріалів, що були підготовлені юристами міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні